Spiegelgesprekken

Worstel je met je werksituatie of hoogsensitiviteit? Ben je wat naar jezelf op zoek? Voel jij je meer acteur dan regisseur in een (professioneel) toneelstuk waaruit je vroeg of laat zonder enig zeggenschap weggeschreven wordt? Word je introvert of zelfs al eens a-sociaal genoemd, raak je snel overprikkeld en vind je het als zachte, gevoelige ziel niet makkelijk om overeind te blijven in een wereld waar je moeilijk jezelf kunt zijn? Zoek je extra ademruimte?

Dan is het tijd voor een herinneringsprik met vitamine B3:

  • Besef – Ga op zoek naar jezelf en (her)ontdek wie je werkelijk bent – In Wake-up call heb ik gedeeld hoe ik dat persoonlijk aangepakt heb en hoe het ook voor jou kan werken.
  • Bewust – Hou van de persoon die je in de spiegel ziet en beschouw wat je kunt niet als zomaar vanzelfsprekend en normaal – Geloof in je (kern)kwaliteiten, in jezelf.
  • Beweeg – Durf uit je comfortzone te komen en iets te doen met wat je over jezelf geleerd hebt – Jij hebt eigenschappen waarmee je een verschil kunt maken.

Ik kan jou niks leren.

Alles wat je nodig hebt, zit in jou. Diep vanbinnen ben je de hele tijd dezelfde persoon gebleven en heb je enkel een herinneringsprik nodig.

Ik wil wel je gids zijn.

Als je er zelf moeilijk in slaagt of nood hebt aan een herkenbare ervaring, ga ik via een spiegelgesprek samen met jou op zoek

Persoonlijk hou ik ervan een gesprek te koppelen aan een wandeling in de omgeving, want dat zet de poriën richting jezelf extra open.

Contacteer me voor een kennismaking.

Ik breng je graag vertrouwelijk in contact met een mindfulness-coach of psychotherapeute waarmee ik nauw samenwerk. Want ik geloof in het bundelen van krachten om iemand verder te helpen. Het gaat om jou.

Via co-creatie naar verbinding en collectief geluk