Gebeten door het Leven

Ook in de scheurtjes van het leven schuilen betekenis en hoop.
Je vindt er zelfs kleine gelukjes.

In Gebeten door het Leven verzamel ik korte gedachtekronkels naar aanleiding van gebeurtenissen, beelden, woorden of mensen die mijn pad kruisen. Want als je goed kijkt, zie je het uitzonderlijke in het vanzelfsprekende. Overgoten met een fluisterend sausje vol mindfulness. Want volgens mij mogen we in de spurtende maatschappij gerust de tijd en ademruimte – ook letterlijk – nemen om te vertragen, stil te staan en afstand te nemen van de continue ratrace, ook die in ons hoofd. Ik neem je graag mee naar mijn leefwereld en toon hoe je door vandaag met aandacht stil te staan ook beter met gisteren en morgen omgaat.

Hoe is Gebeten door het Leven verkrijgbaar:

Het is een voorrecht om anderen te inspireren en mee te (her)creëren. Zij zijn voor mij de katalysator van wat ik wil betekenen: een spiegel voor meer bewust zelfbesef.

Een greep uit publicaties en reacties op mijn schrijfsels