Momentjes

Ik vind het fijn om via blogjes te grazen in gedachten, die via woorden of onbestaande lettercombinaties en metaforen op één of andere manier zin krijgen in een boodschap. Soms is het minstens even aangenaam de essentie in één beeld of korte quote te vatten. En daar is instagram een handig kanaal voor. Daarom vind je me er voortaan ook als ‘werkelijkeadem’ (wat had je gedacht) voor kleine gedachtemomentjes uit de nieuwe en oude doos die ik graag met jullie deel: https://www.instagram.com/werkelijkeadem/

Een voorsmaakje:

2 reacties op “Momentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.