Stiltecocon

Ik heb de voorbije maanden verschillende keren een tipje van de sluier gelicht rond mijn nieuwe project #shapingsilence, dat meer dan wat ook symbool staat voor wie ik ben en hoe ik adem. Met het hoofd in de wolken, de voetjes op de grond en een warm gevoel in elke vezel daar tussenin mag ik jullie eindelijk meenemen in het verhaal van ‘Ghongha, een stiltecocon’. Klik hier of op de foto om het concept en de weg van droom naar werkelijkheid te ontdekken.

2 reacties op “Stiltecocon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.