Wat vind jij?

Ik heb jouw advies nodig. In juni is het drie jaar geleden dat Wake-up Call verscheen. Woorden schieten tekort om uit te drukken wat dat boekje met de slak op de cover voor mij betekent en wat het allemaal, soms onverwacht, in beweging gezet heeft. Mede dankzij jullie warme reacties is mijn pen nooit meer stilgevallen en ik krijg regelmatig de vraag wanneer het tweede boek eraan komt. Conceptueel heb ik al even voor ogen hoe ik het wil invullen, namelijk korte stukjes rond mindfulness, burn-out en hoogsensitiviteit zoals jullie die van mij kennen, afgewisseld met beelden en quotes. Er is zelfs al een titel, maar die verklap ik lekker niet. De voorbije maanden rijpte de idee om dat in eigen beheer te doen, dus om het zelf uit te geven en te verspreiden. Vooraleer er aan verzending gedacht kan worden, moet het uiteraard eerst geproduceerd worden en dan rijst er één belangrijke vraag: op papier en/of digitaal. Neem je één minuut de tijd om jouw voorkeur te geven?

Zowel papier als digitaal hebben hun voor- en nadelen. Een papieren boek is tastbaar en je kunt aantekeningen maken, maar het is duurder qua productie en verzending voor mij waardoor het jou als lezer meer kost. Een digitale versie verslindt geen papier of tenminste enkel voor de passages die je wilt printen, terwijl je het niet echt kunt voelen. Dus wat vind jij? En… je mag het delen, voor de relevantie van de steekproef, zoals het in de statistiek heet. De poll is anoniem, tenzij je een uitgebreide reactie wenst achter te laten.

 

Een persoonlijke reactie kan uiteraard via werkelijkademen@gmail.com.

Dankjewel
Tommy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.