Oeps

Als elk nadeel zijn voordeel heeft, zal elk voordeel ook wel zijn nadeel hebben zeker. Zo kreeg ik gisteren plots views en reactie op een wel heel oud tekstje. Het dateert van toen ik nog maar net begon te schrijfdelen en mijn venster op de wereld in verschillende richtingen opende. Blijkbaar heb ik het onbewust (opnieuw) gedeeld en kregen jullie het via mail nadat ik in één beweging de status van heel veel stukjes bewerkt heb om een archief van alle stukjes toe te voegen. Als ik het nu opnieuw lees, sta ik er trouwens nog altijd achter dat we onvoldoende met vandaag bezig zijn en dat we als mens ons geluk nog al te vaak uitstellen. Dus geniet van je dag.

En dan gebruik ik dit bericht meteen ook om te melden dat alle eerder gepubliceerde stukjes vanaf nu in een archief toegankelijk zijn en dat je via een handige zoekfunctie op trefwoord kan filteren. Mocht je alle artikels met HSP, burn-out, mindfulness of iets anders nog eens willen lezen of weten wat ik nu weer bedoel met gedachtepropaganda, spijtverterend, kruistemperatuur, mentaalmoeheid, EHPO, echovoelen, decobox, gedachteruis, wasemademen, herinneringsprik, enz. Het wordt precies tijd voor een woordenboek… Je vindt archief en zoekfunctie onderaan elke pagina en ook aan de rechterkant van de blogartikels (enkel pc).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.