Pratende schrijver

Wanneer ons gesprek bij het thema ‘ademen’ komt, haal ik aan dat ik het voorbije kwartier eigenlijk niet goed aan het ademen ben. Dat het vast komt door de passie waarmee we aan het praten zijn over de onderwerpen die heel wat in ons beide wakker maken. Waarna we met een glimlach weer wat bewuster ventileren en verder van gedachten wisselen. Het gesprek dat collega-blogger Stephanie en ik voor haar podcast hebben, wordt een warm deelmoment waarin anderen hopelijk wat ademruimte vinden als de lucht rondom hen wat ijler geworden is.

Wanneer ze mij een tijd geleden contacteert met de vraag of ik aan een interview wil meewerken, twijfel ik geen seconde. We kennen elkaar niet, ook al blijkt al snel dat we dorpsgenoten zijn. Een tiental dagen later zitten we samen aan tafel. Glas water en een smartphone tussen ons in om het gesprek vast te leggen. Veel luisterplezier:

Als het interview bepaalde vragen bij je oproept, contacteer me dan gerust via mail.

Op Stephanies blog vind je nog andere podcasts en dingen die ze deelt, waaruit je vast en zeker weer wat inspiratie kunt halen. Elk zacht duwtje helpt in jouw bewustwording.

 

3 reacties op “Pratende schrijver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.