Mijn opdracht

Als ambassadeur van de campagne 30 dagen zonder klagen heb ook ik een opdracht klaargestoomd. Voor wie de actie niet volgt of indien we elkaar niet af en toe via Facebook ontmoeten, deel ik het ook via deze weg. Het is eigenlijk niets meer of minder dan een bundeling van adviezen die je al eerder van me kon lezen. Maar deze keer is het geschreven woord vervangen door beeld en klank, met dank aan onze oudste die zo geduldig was om zonder klagen 🙂 en met een verstijvende arm de nodige takes te nemen. Want net als bij het ordenen van letters en woorden is dat, zittend op een bankje aan een vijver in de Looiendse bossen van Retie en met een smartphone tamelijk dicht tegen je neus, niet altijd meteen boenk erop.

(Onder de video staat een voorbeeld van hoe ik dat zelf ingevuld heb.)

Mijn opdracht:

Mijn moodboard:

 

Alle opdrachten

Een overzicht van de opdrachten en ambassadeurs vind je hier.

3 gedachten over “Mijn opdracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.