Gebeten door het Leven als paperback

Eind november kondigde ik met veel blijdschap aan dat mijn tweede boek klaar was om op de wereld los te laten. Het regende registraties voor het gratis e-book dus mijn vervroegd nieuwjaarsgeschenk viel goed in de smaak.

Zowel lezers van de digitale versie als vrienden en andere fijne mensen die ik onderweg in mijn verhaal heb leren kennen, vroegen me of het ook op papier beschikbaar is. Daar kan ik nu met ‘ja’ op antwoorden want ondertussen heb ik een manier gevonden om het tegen een aanvaardbare verkoopprijs voor jou en zonder grote financiële risico’s voor mij in kleine oplages te laten drukken.

Het is – al zeg ik het zelf – een mooie paperback geworden:

Het e-book blijft gratis. Voor de paperback vraag ik 12,50 euro exclusief verzendkosten.

Klik hier voor alle opties.

Ik wens je een fantastisch 2020 en geef nog graag mee wat ik van een schilder onthouden heb toen ik tijdens de kerstvakantie op de bank voor tv aan het uitzieken was: je krijgt licht in een schilderij door het nodige donker toe te voegen. Het is zo’n beetje wat ik ook met Gebeten door het Leven en licht doorheen de scheurtjes van het leven bedoel, al wens ik éénieder zo weinig mogelijk donker en vooral veel licht.

 

 

 

Eén gedachte over “Gebeten door het Leven als paperback

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.