Shaping Silence

Ik neem je even mee naar een stukje uit de bijna-zomer van 2019, waarin ik dit gedicht en een boodschap deelde:

levend vraagteken
vond bevestiging
in rustpunt
van stilteteken

(…) Daarom geef ik graag mee dat ik meer dan ooit gebeten ben door het leven en vol vertrouwen aan nieuwe creatieve recepten rond week- en andere dieren brouw. (…) En nee ik verklap nog niks maar zou mezelf niet zijn wanneer er geen tips in dit stukje verborgen zitten…

Er zaten effectief een aantal plannen en dromen in verstopt. Bijvoorbeeld de titel van mijn tweede boek Gebeten door het Leven dat eind november verscheen en flink gedownload werd. Er zijn dromen die nog altijd sluimeren en andere die gewekt werden en zichzelf traag maar zeker vorm schenken.

#shapingsilence – wordt vervolgd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.