Tussendoor

Terwijl een ferm stuk van mijn vrije tijd momenteel met veel goesting naar de laatste fase van #shapingsilence gaat en de pen wat minder aan langere spinsels schrijft, deel ik graag twee recente publicaties rond mijn verhaal. Een mooi geïllustreerd artikel in het nieuwe magazine Myx en een interview voor de podcast van Doorbraak Radio. Blij dat de media nog steeds aandacht besteedt aan een thema dat (helaas) brandend actueel blijft, ook al ligt mijn persoonlijke crash al een stuk achter me. Je leest of beluistert beide getuigenissen via deze link:  https://waarjewerkelijkademt.be/publicaties-en-interviews/

Zolang ik anderen aan de hand van mijn verhaal kan inspireren, zal ik dat met veel graagte blijven doen, via welk kanaal ook. Zo verspreid ik via sociale media regelmatig een korte quote, uit eerdere schrijfsels of wanneer een gedachte komt binnenwaaien. Zoals deze:

Voor wie niet via facebook of instagram met mij geconnecteerd is, heb ik een kleine collectie online gezet:

 

#shapingsilence deed me trouwens deze cadeau. Binnenkort ontdek je wat eronder schuilgaat:

Eén gedachte over “Tussendoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.