Stapjes

Een beetje aarzelend en tegelijkertijd heel trots mocht ik in 2016 de verschijning van Wake-up Call aankondigen, met het verhaal van mijn vallen en weer opstaan. En of ik blij ben die stap gezet te hebben. Want kwetsbaarheid werd een inspiratiekracht voor anderen. Meer dan ik ooit voor mogelijk hield. Tot op vandaag. Dankbaar. Ook richting jullie voor het lezen van mijn schrijfsels.

Ik ontving net van de uitgever de laatste 100 exemplaren van mijn boek. Wie nog graag een exemplaar heeft voor zichzelf of iemand anders die een zacht duwtje nodig heeft, kan op mijn blog terecht. En ja, ondertussen rijpt er weer iets nieuws in mijn cocon. Want een stap leidt als vanzelf naar de volgende. 

Eén gedachte over “Stapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.